Mirabilandia i Ravenna

2 dana autobusom

Polasci iz Zagreba i Rijeke

Smještaj u hotelu 3*

VRIJEDNOST VIŠE: Cijelodnevni boravak u zabavnom parku od 10-22 sata!

MIRABILANDIA je najveći zabavni park u talijanskoj pokrajini Emilia Romagna, smješten u blizini Ravenne. Pruža atrakcije za sve, velike i male te je za svakoga tko traži vrhunsku zabavu i adrenalin! Mirabilandia, još neistražen zabavni park koji nudi mnogo zabavnih atrakcija.

MIRABEACHPlaža Mirabilandije (vodeni svijet) nudi Vam osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Povedite svoje najmlađe na odličnu zabavu, lude vožnje toboganima i mnogo, mnogo još neviđenog!!!

A za one koji se jednostavno žele opustiti, tu su razni dogažaji poput 4D KINA, MAĐIONIČARI, KASKADERI koji izvode vratolomije i razne atrakcije automobilima i motorima dok Vas na Plaži Mirabilandije u bazenima očekuju programi za najmlađe!!!

Program putovanja:

1. dan ZAGREB/RIJEKA – MIRABILANDIA

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba, te polazak sa odmorišta Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku slijedi odlazak u zabavni park MIRABILANDIU. Uživajte u svijetu zabave: RIO BRAVO čamac, Rexploret, Divertical, te za najmlađe: Flying Arturo, Reptilium, Brontocars, Autosplash i mnošto drugih atrakcija … Za prave avanturiste tu je rollercoaster KATUN, MASTER THAI rollercoaster, slobodni pad OIL TOWER i novo u 2023. horor kuća THE WALKING DEAD (doplata), El Dorado Falls vodopad… Ostatak dana možete potražiti osvježenje u vodenom parku MIRABEACH, toboganima, bjeloj pješčanoj plaži i laguni. Uživajte u mnoštvu otovorenih barova i restorana, te odličnih show programa koje Vam se nude u parku. Odlazak u hotel u 22 sata te smještaj u sobe. Noćenje.

2. dan RAVENNA – RIJEKA/ZAGREB

Doručak. Odlazak u razgled Ravenne. U ovom gradu nalazi se najbogatija mozaička ostavština na svijetu, ponajviše iz 5. i 6. stoljeća, a čak 8 monumentalnih građevina “grada mozaika” nalazi se na UNESCO-vom Popisu svjetske baštine. S voditeljem putovanja prošetat ćemo središtem grada uz baziliku San Giovanni Evangelista i Sant’ Apollinaire Nuovo, vidjet ćemo Teodorikovu palaču i grobnicu čuvenog Dantea koji se nalazi pokraj bazilike i samostana sv. Franje. Dalje nastavljamo preko Piazza del Popolo i Piazza XX Settembre s prekrasnim srednjevjekovnim palačama, a na kraju nas čeka čuveni kompleks San Vitale, čija bazilika San Vitale i mauzolej Gale Placidije kriju naljepše i najpoznatije mozaike, poznate diljem svijeta. Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. Povratak vožnjom kroz Italiju uz zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U 1/2 SOBI:

Termini putovanja:

17.06. 02.09.

Cijena po osobi:                                             First minute                                      Redovna cijena

Dvokrevetna soba ½ , ½+1 110 € 125 €
Obiteljska soba ½+2 110 € 125 €
Jednokrevetna soba 132 € 147 €

Cijena uključuje

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom,
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV,
 • voditelja putovanja iz Zagreba,
 • sve razglede prema programu,
 • jamčevno osiguranje,
 • troškove organizacije i realizacije aranžmana

Cijena ne uključuje

 • doplatu za jednokrevetnu sobu (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
 • boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi i noćenju (obavezna doplata na licu mjesta),
 • ulaznica za Mirabilandiu i Mirabeach,
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • putno osiguranje

POPUST:Popust za dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu sa 2 odrasle osobe -10%

OBAVEZNA DOPLATA:

 • ulaznica za zabavni park zabavni park Mirabilandia i Mirabeach (vodeni dio parka) po osobi 41 €/308,91 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*

*djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu

 • za jednokrevetnu sobu 22€/165,76 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) – plaćanje prilikom rezervacije,
 • za boravišnu pristojbu 1,50 EUR/11,30 kn po osobi po noćenju – plaćanje na licu mjesta

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

– za ulaz u horor kuću THE WALKING DEAD 5,90€ po osobi (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.

Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13€/97,95kn
 • Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 13€/97,95kn

O DESTINACIJI:

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

AutobusomEuropska putovanja