Klagenfurt & Minimundus

Jednodnevni izlet autobusom

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak grupe u 06:00 sa mjesta prema dogovoru. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju.

Dolazak u prijepodnevnim satima u MINIMUNDUS -poznate svjetske građevine u malom: Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj……Šetnja kroz Minimundus zaista je zanimljiva…sve te građevine u malom daju nam osjećaj da na jednom mjestu plovimo kroz cijeli svijet, a Eiffelov toranj mada tako mali, ipak nudi izazov da prođemo ispod njega….svakako probajte. Naravno tu je i naša Markova crkva u visini od 1,1 m. koja predstavlja Hrvatsku. Na ulazu posjetitelje čeka Skala koja nas upozorava na mjerila malog svijeta, a kada iziđemo ponovo nas vraća u svijet realnih mjera. Nakon obilaska Minimundusa, odlazak do grada Klagenfurta.

Dolazak u KLAGENFURT u prijepodnevnim satima. Po dolasku šetnja kroz  grad sa voditeljem putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja…

Nakon šetnje kroz grad,  slobodno vrijeme za vlastite programe…Povratak iz Klagenfurta u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prijevoz udobnim turističkim autobusom.
  • Voditelja putovanja.
  • Razglede prema programu.
  • Ulaznice za Minimundus.
  • Troškove organizacije i realizacije izleta.

Jednodnevni izletiPutovanja za grupe

1 danKlagenfurtMinimundus