Wellness vikend u Istri

2 dana autobusom

Datum putovanja: 23.10. – 24.10.2021.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: subota, 23.10.2021.g. –  BJELOVAR/VRBOVEC – MOTOVUN – ROVINJ

Polazak u 06:00 sati sa parkirališta na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru. Polazak iz Vrbovca u 06:45 sati sa Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja visokopodnim autobusom u pravcu Karlovca, Gorskim kotarom do Rijeke uz usputna zaustavljanja zbog odmora i okrijepe. Po dolasku u Istru, nakon prolaska kroz tunel Učka, upoznajemo se s ISTARSKIM POLUOTOKOM  i srednjovjekovnim gradićima u unutrašnjosti Istre uz koje prolazimo, dolinom Mirne, te tradicijom Istre. Dolazak do MOTOVUNA jednog od najbolje očuvanih srednjevjekovnih gradova u Istri. Prijevoz lokalnim autobusom do stare jezgre na brdu. Upoznavanje s gradom: GRADSKA VRATA S KULOM – GRADSKA PALAČA – GRADSKA LOĐA-ŽUPNA CRKVA SV. STJEPANA PRVOMUČENIKA- STOPAMA VELOG JOŽE… Kratko slobodno vrijeme za istraživanje, odmor, kupnju suvenira.. Slijedi vožnja do ROVINJA. Šetnja gradom u pratnji licenciranog lokalnog vodiča koji će vam predstaviti bogato nasljeđe grada, ribarsku tradiciju, priču o rovinjskim batanama i bitinadama, čudima zaštitnice grada sv. Eufemije. Šetnja do Balbijevog luka i Carrere, umjetničkom ulicom Grisiom do crkve sv. Eufemije odakle puca pogled na rovinjski arhipelag 20 otoka. Slobodno vrijeme za istraživanje i uživanje u gradu. Prijevoz brodom do hotela koji se smjestio na Crvenom otoku. Smještaj u hotel uz piće dobrodošlice.  Vrijeme za uživanje u spa zoni i wellnesu ili šetnji otokom. Buffet večera uz neograničeno piće iz šankomata ( vino, pivo, sok i voda ). Noćenje.

2.dan: nedjelja, 24.10.2021.g. – ROVINJ – POREČ – PAZIN – BJELOVAR/VRBOVEC

Doručak i odjava iz hotela do 10:00 sati. Nastavljamo putovanje prema POREČU. Nekad glavni grad Istre upoznajte u pratnji lokalnog vodiča i saznajte što je povezivalo Hemingwaya i ovaj grad. Obići ćemo samo srce starog grada smještenog na poluotoku, upoznati njegovu rimsku i ranokršćansku povijest šećući Decumanusovom, Cardom i Maraforom sve do Eufrazijeve bazilike – jednog od najljepših sačuvanih spomenika rane bizantske umjetnosti na Sredozemlju, a koja je upisana na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Upoznavanje sa Romaničkom kućom, Istarskom sabornicom, Palačom Sinčić… Slobodno vrijeme za ručak, izvrstan porečki sladoled, kupanje ili šetnju. Nakon predaha, odlazimo do PAZINA – grada duge i bogate tradicije, smještenog u samom srcu istarskog poluotoka. Razgled grada i degustaciju istarskih cukerančića. Prema želji grupe mogućnost posjeta Muzeju Grada Pazina i Etnografskom muzeju Istre ( uz doplatu ), te organizirani ručak u konobi ( uz doplatu ). U kasnim popodnevnim satima povratak. Povratak uz usputna zaustavljanja prema potrebama grupe. Dolazak je predviđen u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 655,00 kn

Minimalan broj plativih putnika 35

 CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • 2 dana – 1 noćenje
 • prijevoz visokopodnim turističkim autobusom, troškove cestarina, parkiranja (klima,CD,DVD,.), osiguranje od nezgode u autobusu
 • voditelja puta na hrvatskom jeziku
 • razglede Motovuna, Rovinja, Poreča i Pazina uz lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku
 • prijevoz lokalnim autobusom na Motovunu ( povratna karta )
 • smještaj u hotel Istra 4*, Crvrni otok, Rovinj na bazi 1 polupansiona (sokovi, voda, vino i pivo iz šankomata uključeni) u dvokrevetnoj sobi (TV,  telefon, kupaonica), boravišnu pristojbu, piće dobrodošlice, korištenje wellness i spa zone, prijevoz brodom do otoka i sa otoka do grada
 • osiguranje jamčevine paket aranžmana
 • osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • troškove organizacije putovanja, PDV

 

CIJENA NE UKLJUČUJE ( doplate se mogu uključiti u cijenu aranžmana):
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda a nisu navedeni pod cijena aranžmana uključuje
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • doplata za 1/1 sobu –160,00 kn
 • ulaznicu za zidine Motovun – 20,00 kn ( cijena po osobi za grupe )
 • ulaznica za Muzej Grada Pazina i Etnografskom muzeju Istre – 25,00 kn
 • ručak u konobi – 80,00 kn

 VAŽNE INFORMACIJE:

 • U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
  – zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
  – bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
  Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 radnih dana od otkaza putovanja od strane agencije.
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Molnar travel!
 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
 • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.
 • Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu

polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
 • Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja

Cijena je bazirana na 35 plativih putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH,http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj aranžmana: 282

Dvodnevna putovanjaPutovanja za grupe