WELLNESS & SPA BRATISLAVA

Hotel Crowne Plaza****

– vrhunski hotel u centru grada, bogati buffet doručak, free Wi-Fi, besplatan ulaz u saune, bazene i fitness centar (7–22 h)

Datum putovanja: 15.-16.2., 7.-3.3., 28.-29.3., 18.-19.4.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: Novi most, Bratislavski dvorac, katedrala sv. Martina, Glavni trg, Stara vijećnica, Primacijalna palača, Mihaelov toranj, Predsjednička palača, brdo Slavin. Smještaj u hotel. Ostatak popodneva slobodno vrijeme za šetnju gradom, kupovinu, večeru u pubu i opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. Noćenje.

 

  1. dan

Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo izlet autobusom do Devinske tvrđave, stare utvrde smještene pored ušća Morave u Dunav, i razgled jednog od najromantičnijih mjesta u Bratislavi, s prekrasnim pogledom na okolinu. Povratak u centar Bratislave i slobodno vrijeme za ručak i šetnju gradom. Povratak u Zagreb u večernjim satima.

 

First minute cijena: 650 KN 

(vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 690 KN

 

Doplata za jednokrevetnu sobu 290 kn.

 

Popust: dijete do 12 godina 20 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

Treći ležaj nije moguće ugovoriti za odraslu osobu.

 

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Crowne Plaza****, bogati buffet doručak, korištenje ZION Wellness i Spa centra, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, voditelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja.

 

Cijena ne uključuje: putno osiguranje,  ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.

Doplata za izlet u Devin s uključenom ulaznicom: odrasli €10, djeca do 12 godina €5

 

 

Br. aranžmana: 151/INT

Blagdani i prazniciValentinovo

BratislavaValentinovo