VOLČJI POTOK I LJUBLJANA – 30.04.2022. – 1 dan autobusom

IZLOŽBA TULIPANA

VOLČJI POTOK & LJUBLJANA

DATUM PUTOVANJA: 30.04.2022. /subota/

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 07:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije u smjeru Ljubljane i mjesta Radomlje. Dolazak u ARBORETUM VOLČJI POTOK, najposjećeniji botanički vrt u Sloveniji! Arboretum Volčji potok vodeća je hortikulturna ustanova u Sloveniji koja raspolaže parkom (85 ha površine), održava biljnu zbirku, uzgaja biljke u vlastitim rasadnicima, vodi vrtni centar te planira i uređuje zelene površine u Jezerskom. Slobodno vrijeme za uživanje u proljetnom sajmu i izložbi tulipana! Krajem travnja i početkom svibnja Volčji će potok prekriti dva milijuna rascvalih tulipana! Mogućnost kupovine sadnica te vrtnog i vrtlarskog pribora. U dogovoreno vrijeme odlazak prema glavnom gradu Slovenije – LJUBLJANI. Šetnja središtem grada uz pratitelja putovanja i informativno upoznavanje s gradskim znamenitostima. Slobodno vrijeme za vlastite programe te uživanje u proljetnom ugođaju Ljubljane. Polazak prema Zagrebu predviđen je u 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 170 kn

Cijena izleta uključuje:
  • prijevoz autobusom turističke kategorije
  • licenciranog turističkog pratitelja / voditelja putovanja
  • jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije
  • troškove organizacije i realizacije izleta
Cijena izleta ne uključuje:
  • ulaznicu za Arboretum Volčji potok – 9€ za odrasli, 8€ za umirovljenici i studenti, 6€ djeca 7-18 god., 4€ djeca do 6 god., doplata na licu mjesta u eurima
  • troškove osobne prirode
NAPOMENA

Kalkulacija je rađena na bazi min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene aranžmana. Ostali uvjeti prema Općim uvjetima i uputama za turističke. Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. Informacije o cijeni osiguranja zatražite u agenciji. Organizacija i realizacija putovanja su u skladu s propisima „Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“. Od 07.04.2017. u primjeni je novi, stroži sustav granične kontrole, što može uzrokovati duža čekanja. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja i nije u mogućnosti utjecati na isto.

DODATNA NAPOMENA

U trenutku izrade programa, za ulazak u Sloveniju za hrvatske državljane potrebna je EU digitalna / papirnata potvrda sa QR kodom kojom dokazujete POTPUNU IMUNIZACIJU (cjepivo prihvaćeno od EMU kao i cjepiva Sinopharm, Sinovac, Sputnik, Covishield ) ili da ste preboljeli COVID-19 (prije najduže 6 mjeseci) ili da imate negativni antigenski (ne stariji od 24 sata od ulaska u Sloveniju) ili PCR test (ne stariji od 48 sati od ulaska u Sloveniju). Djeca do 12 godina u pratnji odraslih, koji ispunjavaju gore navedene uvjete, ne podliježu ovim mjerama. Kućni testovi kao i potvrde od lječnika o preboljenju ili cijepljenju se ne priznaju. Zbog učestalih promjena molimo dodatno se samostalno informirati o rizicima putovanja i važećim mjerama na http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/.

AutobusomEuropska putovanja