Južna DalmacijaDUBROVNIK – OTOK KORČULA – NP MLJET – NERETVA

Maturalno putovanje – 4 dana autobusom

Program putovanja:
0. dan: Vožnja prema Dubrovniku
Polazak ispred škole u 23:00 sati. Noćna vožnja autocestom prema Dubrovniku, uz kraća zaustavljanja putem.

1. dan: Dubrovnik
Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima. Kratak odmor te sastanak sa loklanim vodičem i odlazak na razgled grada: vrata od Pila, Onofrijeva fontana, Stradun, crkva Sv. Vlaha….
Slijedi ručak u restoranu, te odlazak do Orebića, prelazak trajektom na otok Korčulu.
Po dolasku smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2. dan: otok Korčula
Doručak. Nakon doručka odlazak na razgled grada Korčule sa stručnim loklanim vodičem:
Trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, kula Marka Pola….Povratak u hotel, ručak, te slobodno popodne za kupanje, druženje. Večera. Noćenje.

3. dan: NP Mljet
Doručak, te odlazak na cjelodnevni izlet brodom u Nacionalni park MLJET – njegova prelijepa priroda, te slana jezera ostaviti će na vas nezaboravan dojam. Na Velikom jezeru, nalazi se otočić Sv. Marije s benediktinskim samostanom i crkvom iz XII st. po kojima je Mljet prepoznatljiv. Razgled otoka sa stručnim vodičem, te nakon toga ručak u restoranu za grupu. Slobodno poslijepodne za kupanje, te povratak sa Mljeta u kasnim popodnevnim satima. Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan: vožnja brodom po Neretvi
Doručak. Po završetku odlazak trajektom sa Korčule, te vožnja autobusom prema Opuzenu. Po dolasku slijedi vožnja brodom, prepustiti ćete se čarima rijeke Neretve te uživati u njezinoj ljepoti. Po završetku, ručak u restoranu za grupu. Te povratak prema mjestu polaska. Dolazak pred školu u kasnijim večernjim satima.

Cijena uključuje

Prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja, profesori u pratnji-pedagoški nadzor, 2 polupansiona u hotelu, 1 puni panison u hotelu, 3 ručka u restoranu, lokalnog vodiča za razgled Dubrovnika, lokalnog vodiča za razgled Korčule, jednodnevni izlet brodom sa Korčule na Mljet, ulaznice za NP Mljet, lokalni vodič za obilazak NP Mljeta, vožnju brodom po Neretvi, origuranje jamčevine, osiguranje od odgovornsoti, troškovi organizacije i realizacije aranžmana.

DubrovnikNeretvaNP MljetOtok Korčula