Sarajevo – Nova godina 

3 dana autobusom

Datum putovanja: 31.12.2021.-2.1.2022.

GARANTIRANI POLAZAK
Dočekajte Novu 2021. godinu u nezaboravnoj atmosferi Sarajeva, na glavnom trgu ispred hotela Holiday biti će organiziran doček Nove godine!!

VRIJEDNOST VIŠE: Smještaj u Olimpijskom hotelu s bazenom u samom srcu Sarajeva Hotel Holiday 4*
Odlična lokacija hotela!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – SARAJEVO Doček Nove godine

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora (turistički peroni  502-506). Vožnja u pravcu Sarajeva modernim turističkim autobusom preko Slavonskog Broda, Bosanskog broda i Zenice uz usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u SARAJEVO u ranim popodnevnim satima. Krećemo u centar Sarajeva na BAŠČARČIJU te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica na ćevape u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko. Razgled Sarajeva sa pratiteljem putovanja: MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV – BEGOVA DŽAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA  KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA  ĆUPRIJA… Slobodno vrijeme za pripremu dočeka i uvod u ludu novogodišnju noć. Navečer doček Nove 2022. godine u jednom od popularnih sarajevskih noćnih klubova ili trgova. Noćenje.

2. dan SARAJEVO

SRETNA NOVA 2022. GODINA!  Doručak. Odlazak sa voditeljem putovanja prema VRELU BOSNE (ovisna o vremenskim prilikama), parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlijana gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi (ulaznica uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i fotografiranje.
Nakon toga krećemo u centar Sarajeva na poznatu nam BAŠČARČIJU te predlažemo odlazak u jednu od poznatih ćevabdžinica… Predlažemo odlazak na večeru u jedan od sarajevskih restorana na Baščaršiji ili posjetite Kuću Sevdaha i uživajte u njezinoj atmosferi. Navečer predlažemo izlazak u poznate sarajevske klubove i barove. Noćenje.

3. dan SARAJEVO – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno prijepodne za vlastite programe, te ako još niste, da probate rahat lokum, hurmašice, tufahije ili baklave u poznatoj sarajevskoj slastičarni Sarajbosni iz koje Vam preporučamo da ponesete slatke uspomene kući. Slobodno vrijeme za vlastite programe do polaska za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:  790 kn – First minute cijena 

Redovna cijena 890 kn (cijena  vrijedi za uplate do 21 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta)

Popust i doplate: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasla osoba na pomoćnom ležaju – NEMA POPUSTA, doplata za jednokrevetnu sobu 390 kn.

Tradicionalna bosanska večera uz živu glazbu:
Meni:
– Hladna predjelo / (francuska salata, livanjski sir,travnički sir, suhi biftek,masline)
– Toplo predjelo / Rižoto sa piletinom i šampinjonima
– Glavno jelo / izbor: Rolana piletina sa prilogom, miješano meso, Pastrmka
– Salata / Sezonska salata
– Desert / Pita od jabuka
– Šampanjac u ponoć
* piće se doplaćuje

Obavezne doplate: boravišna pristojba  i osiguranje 2,00€ po osobi/noćenju u hotelu

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):
Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
– sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 100 kn
– sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi  100 kn
– sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  100 kn
– bilo koje drugo sjedalo po odabiru – 50 kn

INFORMACIJE:
Završno pismo dostavljamo Vam mailom  najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument  u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl. )
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
Za  državljane RH viza za BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Cijena uključuje
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
 • smještaj u hotelu Holiday 4*u dvokrevetnim sobama
 • 2 noćenja s doručkom,
 • razglede prema programu,
 • troškovi lokalnog vodiča,
 • voditelja putovanja,
 • organizaciju i jamčevinu putovanja.
Cijena ne uključuje
 • ulaznice za kulturno-povijesne objekte,
 • putno osiguranje,
 • karte javnog gradskog prijevoza,
 • vožnju liftom na vidikovac nebodera Avaz Twist Tower 2 KM,
 • Vrela Bosne 2 KM,
 • Boravišna pristojba i osiguranje u hotelu 2 eura po osobi po noći
 • putno zdravstveno osiguranje
Broj aranžmana: 276
PROTOKOLI KOJI SE PRIMJENJUJU PRILIKOM ULASKA I BORAVKA U REPUBLICI BOSNI I HERCEGOVINI USLIJED PANDEMIJE VIRUSA SARS–CoV-2 I BOLESTI COVID-19

Državljani Republike Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu mogu ući s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom. Državljani Republike Hrvatske (s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom), državljani Republike Srbije i državljani Crne Gore za ulazak u Bosnu i Hercegovine ne trebaju predočiti negativan PCR test na SARS-CoV-2, antigen test niti potvrde o cijepljenju kada u Bosnu i Hercegovinu ulaze direktno iz države čiji su državljani.

INFORMACIJE O POVRATKU HRVATSKIH DRŽAVLJANJA U HRVATSKU PRILIKOM PRELASKA KOPNENIH GRANICA REPUBLIKE HRVATSKE

***  Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti:

EU digitalna kovid potvrdu ili potvrdu o cijepljenju
potvrdu o infekciji i oporavku od virusa COVID-19 (15-180 dana nakon pozitivnog testa) ili;
negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili;
negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Putnicima koji nemaju niti jedan od traženih dokumenata biti će propisana izolacija u trajanju od 10 dana po povratku sa bilo koje destinacije u Svijetu ili Europi. Putnici se najnormalnije vraćaju na polazišno mjesto u Zagrebu, te po dolasku mogu obaviti testiranje, poslati isto na mail adresu koju ćete dobiti na granici te vrlo brzo i jednostavno izaći iz izolacije. Osim ako je u zemlji u koju putujemo propisani drugačije nije se potrebno testirati sve do dolaska doma u Hrvatsku bilo da posjedujete COVID putovnicu ili ne.

Blagdani i prazniciNova godina