GARDALAND

3 DANA AUTOBUSOM

CanevaAquapark – Movieland – Medieval Times Show – Gardaland – LEGOLAND® vodeni park – Sea Life Aquarium – Safari park

Polasci iz Zagreba i Rijeke
GARANTIRANI POLAZAK

Hotel 3* u okolici jezera Lago di Garda

Vrijednost više: Posjet 6 zabavnih parkova u 3 dana!

HIT U GARDALANDU:Vodeni park LEGOLAND® novi je potpuno tematski vodeni park dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u vodeni park LEGOLAND® osim u pratnji odrasle osobe

HIT U GARDALANDU JUMANJI theAdventure – Doživite džungle u svom vlastitom terencu 4×4 i navigirajte svoj put kroz opasne životinje, padajuće prepreke i moćnog kamenog diva! Vratite sveti dragulj natrag u legendarno svetište u utrci s vremenom da spasite Jumanjija!

JUMANJI THE LABYRINTH novo u 2023. godini – Odvažite se u Labirint gdje ćete se morati suočiti s opasnostima labirinta zrcala drevnog hrama, prije nego što zakoračite u mračnu pustolovnu tunelsku avanturu – ali pripazite na zmije koje pljuju! Zatim konačno uđite u labirint divlje džungle, s bezbrojnim zamkama i iznenađenjima…

HIT U MOVIELANDU KITT SUPERJET– adrenalinska vožnja čamcima od 600 konjskih snaga koje voze vješti profesionalni kaskaderi nesmijete propustiti;  Antares 3G svemirsko putovanje s odsutnosti gravitacije, TheHorror House : HOLMES HOTEL  i DIABOLIK rollercosterInvertigo…

HIT U AQUAPARKU CrazyRiver– vožnja divljom rijekom, Twin Peaks adrenalinski tobogan uzbrdo i nizbrdo za dvoje, BLACK HOLE 2 uzbudljiv spust u najdublju tamu uz zavoje i ponore…

PREPORUČAMO MEDIEVAL TIMES:Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka. Uz glasno navijanje, viteške borbe na konjima vraćaju vas u magičnu atmosferu prošlosti sa igrama izazova i borbe uz bogatu vitešku večeru posluženu kao u Srednjem vijeku (predjelo, juha, glavno jelo, desert) sa neograničenom količinom piva i coca-cole!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB/RIJEKA – SAFARI PARK – MEDIEVAL TIMES

Polazak autobusa u 5.00 sati iz Zagreba, polazak iz Rijeke sa Vrata Jadrana u 7.30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana).. Vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim usputnim stajanjima na putu. Dolazak u Safari park PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Slijedi vožnja autobusom po SAFARI PARKU  (ulaznica uz doplatu), u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Polazak iz parka oko 16 sati. Odlazak u hotel te smještaj. Nakon smještaja odlazak u MEDIEVAL TIMES (ulaznica uz doplatu),  Show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva.  Nakon završetka odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: GARDALAND – SEA LIFE AQUARIUM

Doručak. Odlazak u zabavni parki  GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama

najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino, JumanjiAdventure i Labirint … I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje PrezzemoloLand, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland. Preporučamo obilazak GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu, radno vrijeme 10-18 sati) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Produženi boravak u zabavnom parku Gardaland i uživanje u atrakcijama do 21:00 sat. Odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan CANEVAWORLD – RIJEKA/ZAGREB

Doručak, te polazak prema CANEVAWORLD resortu, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Posjetit ćemo park MOVIELAND THE HOLLYWOOD PARK (ulaznica uz doplatu), koji se sastoji od tri cjeline: Family, Action i Adventure. Najveći hit je KITT SUPERJET adrenalinska vožnja čamcima, Magma 2.1 offroad kamion, U 571 podmornica simulator, DIABOLIK rollercoster, Antares – svemirsko putovanje NOVO 2023, Pangea – vožnja džipom,  Hollywood Action Tower (slobodni pad), Horror House (samo za najhrabrije i starije od 14 godina), Fantasmik-kuća straha za djecu, Space lansiranje u svemir ubrzanjem +4G … te mnoštvo odličnih show programa i puno uličnim animacija. Nastavak dana možete provesti u vodenom parku CANEVA Aquapark (ulaznica uz doplatu): CRAZY RIVER, STUKAS BOOM najadrenalinski tobogan u Canevi, spust slobodnim padom, tobogani BLACK HOLE 2, TWIN PEAKS za dvoje, SUPER SPLASH, FROZEN BOB, RELAX OAZA (jacuzzi uz opuštajuću glazbu), WATER JUMP, BABY LAGUNA (bazen za malu djecu)… Polazak iz parka u 18 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA:Za CanevaAquapark  i vodeni park LEGOLAND potreban je kupaći kostim, ručnik i natikače.

Vodeni park LEGOLAND® nalazi se unutar tematskog parka Gardaland, a ulaz je omogućen samo uz kupnju kombinirane ulaznice za Gardaland Park i LEGOLAND® Vodeni park. Svaka ulaznica za park može se nadograditi tako da uključuje ulaz u LEGOLAND® vodeni park: jednostavno platite dodatnu naknadu na blagajnama ili unutar Gardaland Parka.

Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.

Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

PREPORUČAMO:Putno zdravsteno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela Gardaland i GardalandSea Life Aquarium.

CANEVAWORLD jezabavni park sa 3 glavna dijela Movieland, Aquapark i Medieval Times.

PARCO NATURA VIVAse sastoji 2 dijela od Safari parka i Fauna Parka

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U 1/2 SOBI:

Termini putovanja:

23.06.
21.07.
25.08.
22.09.

Cijena po osobi: First minuteRedovna cijena

Dvokrevetna soba ½ , ½+1 139 € 149 €
Obiteljska soba ½+2 172 € 182 €
Jednokrevetna soba 185 € 198 €

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
 • voditelja putovanja,
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici jezera Garda,
 • sve razglede prema programu,
 • troškove organizacije i prodaje.

Cijena ne uključuje

 • doplatu za jednokrevetnu sobu (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),
 • boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi i noćenju (obavezna doplata na licu mjesta),
 • ulaznice za zabavne parkove,
 • dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • putno osiguranje

POPUST:Popust za dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu sa 2 odrasle osobe -10%

OBAVEZNA DOPLATA:

 • ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 33€/248.64 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*
 • kombinirana ulaznica za zabavni park MOVIELAND i CANEVA po osobi 28€/210,97 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*
 • ulaznica za PARCO NATURA VIVA: 16€/120,55 kn za odrasle, za djecu od 3-5 godina 7€/52,74 kn, za djecu od 6-12 godina 10€/75,34 kn i za starije od 65 godina 10€/75,34 kn (za grupu od minimalno 30 osoba)

*djeca visine do 1 metra ne plaćaju ulaznicu

 • za jednokrevetnu sobu 33€/248,34 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) – plaćanje prilikom rezervacije,
 • za boravišnu pristojbu 1,50 EUR/11,30 kn po osobi po noćenju – plaćanje na licu mjesta

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

– za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 €/37,67 kn uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

– za ulaznicu LEGOLAND® po osobi do 15 €/113,02 kn uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije) – PREPORUČAMO:

– ulaznica za show program MEDIEVAL TIMES s uključenom večerom po osobi 27€/203,43 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)

*djeca visine do 1 metra visine ne plaćaju ulaznicu

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.

Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 13€/97,95kn
 • Sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 13€/97,95kn

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave…

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM (Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

AutobusomEuropska putovanja