GARDALAND

1 dan autobusom

Polazak iz Zagreba i Rijeke

Garantirani polasci

HIT U GARDALANDU:Vodeni park LEGOLAND® novi je potpuno tematski vodeni park dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u vodeni park LEGOLAND® osim u pratnji odrasle osobe

HIT U GARDALANDU JUMANJItheAdventure – Doživite džungle u svom vlastitom terencu 4×4 i navigirajte svoj put kroz opasne životinje, padajuće prepreke i moćnog kamenog diva! Vratite sveti dragulj natrag u legendarno svetište u utrci s vremenom da spasite Jumanjija!

JUMANJI THE LABYRINTH novo u 2023. godini – Odvažite se u Labirint gdje ćete se morati suočiti s opasnostima labirinta zrcala drevnog hrama, prije nego što zakoračite u mračnu pustolovnu tunelsku avanturu – ali pripazite na zmije koje pljuju! Zatim konačno uđite u labirint divlje džungle, s bezbrojnim zamkama i iznenađenjima…

Polazak turističkog autobusa u 01:00 sat iz Zagreba, te ukrcaj putnika na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana-sjever potrebno je najaviti prilikom rezervacije aranžmana) vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u zabavni parki  GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline: Fantasy, Adventure i Adrenaline. Za one najhrabrije su rollercosteri BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  te atrakcije za sve uzraste vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA, 4D Kino, JumanjiAdventure i Labirint … I naposljetku dio za najmlađe posjetitelje PrezzemoloLand, Doremifarm, Transgardaland Express… Vodeni park LEGOLAND® samo za obitelji s djecom, nalazi se unutar tematskog parka Gardaland. Preporučamo obilazak GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu, radno vrijeme 10-18 sati) gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Polazak autobusa u dolje navedeno vrijeme. Dolazak u Rijeku i Zagreb u ranim jutarnjim satima.

Polazak autobusa iz Gardalanda u terminima:

24.06., 01.07., 15.07., 05.08., 26.08., 02.09. u 22 sata

16.09., 30.09. u 21 sat

14.10., 28.10. u 20 sati

PREPORUČAMO:Putno zdravsteno osiguranje i osiguranje od otkaza puta.

GARDALAND je zabavni park sa 2 glavna dijela Gardaland i GardalandSea Life Aquarium.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U 1/2 SOBI:

Termini putovanja:                                      

 RC                   FM

03.06 46 € 40 €
24.06 46 € 40 €
01.07 46 € 40 €
15.07 46 € 40 €
05.08 46 € 40 €
26.08 46 € 40 €
02.09 46 € 40 €
16.09 46 € 40 €
30.09 46 € 40 €
14.10 46 € 40 €
28.10 46 € 40 €
04.11 46 € 40 €

 

 

Cijena uključuje

 • prijevoz udobnim turističkim autobusom iz Zagreba i Rijeke (Vrata Jadrana)
 • voditelja putovanja iz Zagreba,
 • sve razglede prema programu,
 • jamčevno osiguranje,
 • troškove organizacije i realizacije aranžmana.

Cijena ne uključuje

 • ulaznicu za zabavni park Gardaland,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • putno osiguranje – preporučamo!

OBAVEZNA DOPLATA:

 • ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 33€/248.64 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*

*djeca visine do 1 metra ne plaćaju ulaznicu

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

– za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 €/37,67 kn uz kupljenu ulaznicu za Gardaland (kupovina u parku)

*prema stanju iz siječnja 2023. godine – cijena može biti podložna promjenama

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna.  Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.

 • Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn (13,27 €)
 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn (13,27 €)

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave…

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM(Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

AutobusomEuropska putovanja