FAKULTATIVNI  IZLETI – SHARM EL SHEIKH – 2022

MOGUĆNOSTI IZLETA U SHARM EL SHEIKH-U 

IZLET U KAIRO SA ZRAKOPLOVOM ILI AUTOBUSOM

Povratak u Sharm el Sheikh u kasnim večernjim satima. Let je u 06.00, povratak iz Kaira u 19.30.

CIJENA IZLETA PO OSOBI SA ZRAKOPLOVOM:  245€

CIJENA IZLETA PO OSOBI SA AUTOBUSOM: 113€

Dijete do 12 godina sa zrakoplovom: 235 €

Dijete do 12 godina sa autobsuom: 70 €

Putovanje autobusom je istog sadržaja, samo što je polazak oko 12 sati navečer, a povratak sutradan u kasnim večernjim satima.

VAŽNA NAPOMENA: AKO JE PLANIRAN PUT U KAIRO, OBAVEZNO JE O TOME OBAVIJESTITI VODIČA I PLAĆATI VIZU.

SAMOSTAN SVETE KATARINE I RUČAK U DAHABU

Nakon obilaska samostana vožnja do primorskog grada Dahaba gdje će biti organiziran ručak (piće nije uključeno). Povratak u Sharm el Sheikh oko 16 sati. Napomena: Ulaz u galeriju i muzej iznosi 2$, što je također prilog samostanu.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 48 €

Djeca: 30 €

IZLET U LUXOR SA ZRAKOPLOVOM

Povratak u Sharm el Sheikh u večernjim satima.

Let je u 06.00, povratak iz Luksora u 19.00 sati.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 245 € + VIZA,

Djeca: 235 € + VIZA

PETRA I JORDAN – autobusom i trajektom

Razgled Petre je organiziran sa turističkim vodičem do rimskog amfiteatra. Nakon razgleda slijedi ručak u Petri u restoranu, transfer do Aqabe u 16:30 sati. Povratak u Sharm el Sheikh je oko 23:00 sata. Prilikom prijave na izlet ponesite putovnicu kako bi se prva stranica mogla kopirati i predati jordanskom konzulatu za grupnu vizu.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 249 €

Djeca: 239 €

EXTRA SAFARI

Vožnja quad-ovima kroz Sinajsku pustinju. Pauza za fotografiranje. Jahanje deva na zalasku sunca. Posjet beduinskom selu, nakon čega slijedi tradicionalna predstava i večera (riža, salata, povrće, voće, piletina s roštilja, tahini, šiš kebab, domaći kruh). Noćna vožnja quad biciklima 10 minuta i povratak u hotel.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 42 €

Dvije osobe na jednom quadu: 75 €

QUAD SAFARI

Vožnja Quad-om na 4 kotača Sinajskom pustinjom prije zalaska sunca, odmor pod beduinskim šatorima, beduinski čaj i mogućnost jahanja deve uz doplatu. Polazak oko 16 sati, povratak oko 19 sati. Vožnja traje oko 2 sata.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 20 €

Dvije osobe na jednom quad-u: 35 €

Mogućnost rezerviranja privatnog/individualnog putovanja, a ne grupnog putovanja.

Cijena po osobi: 30 €. Dvije osobe na jednom quad-u: 45 €

 SHOW I PLIVANJE SA DELFINIMA

SHOW: Predstava delfina u bazenu, u trajanju od sat i pol, odlična zabava za djecu i odrasle. Polazak je oko 14 sati s recepcije vašeg hotela.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 20 €

Djeca: 15 €

PLIVANJE S DELFINIMA: Plivajte s ovim prekrasnim delfinima u bazenu 15 ili 30 minuta.

CIJENA PLIVANJA:

  • 15min: 65 €
  • 30 minuta: 90 €

CIJENA PREDSTAVE: Odrasli: 20 €   Djeca: 15 €

POPUSTI ZA DJECU

  • Djeca 0-4 let ne plaćaju izlet iz Karira sa zrakoplovom, Luksora sa zrakoplovom, izlet u Petru  i plivanje sa delfinima, dina i valovi.
  • Djeca 5-11 let. Imaju popust na razne izlete: plivanje sa delfinima, dine i valovi.
  • Za morske izlete oprema za ronjenje na dah je uključena u cijenu, vključena v ceno, osim putovanja u Dahab, Ras Mohamed autobusom. Na izlete ponesite hotelski ručnik za plažu.
  • Vrijeme polaska za sve izlete navedeno je kod rezervacije izleta.
  • Za izlete u samostan sv. Catherine, pripremite odjeću koja prekriva ramena i koljena.
  • Za povijesne izlete naručite rani doručak (Breakfast Box) i kasnu večeru na recepciji hotela (samo za izlete u Kairo, Luxor, samostan sv. Katarine, planinu Mojsije i Jordan)
  • Za sve izlete se prijavljujete i plaćate na informativnom sastanku kod predstavnika agencije. Ukoliko ćete rezervirati određeni izlet, na info. sastanak ponesite sa sobom putovnicu, kako bi mogli kopirati prvu stranicu putovnice radi prijave turističkoj policiji.

Cijene su informativne i podložne su promijenama

Lokalna turistička agencija Cairo Express (CET) učinit će vaš odmor zanimljivim i nezaboravnim. Svoj užitak u hotelu možete obogatiti sudjelovanjem na nekom od zanimljivih izleta i bolje upoznati zemlju i ljude svoje destinacije za odmor. S dugogodišnjim iskustvom, Cairo Express Travel (CET) jedan je od vodećih turoperatora u Egiptu. Izleti se lako mogu rezervirati s Vašim predstavnikom na destinaciji za odmor. No, kako biste svoj odmor mogli isplanirati kod kuće, predstavljamo vam neka od najpopularnijih putovanja (organizator na mjestu odmora zadržava pravo izmjene). Imajte na umu da se izleti moraju rezervirati u lokalnoj agenciji.

Izleti se mogu rezervirati u predvorju vašeg hotela. Cijene su po osobi i informativne su. Imajte na umu da neke atrakcije zahtijevaju nadoplatu za administratore prilikom snimanja fotografija ili videa. Napominjemo da je u svrhu zaštite kulturnog blaga zbog mogućeg oštećenja pri korištenju baterijskih svjetiljki zabranjeno fotografiranje ili snimanje spomenika i kulturnih dobara koji su pod spomeničkom zaštitom. Touroperator ne nudi niti pruža izlete na mjestu godišnjeg odmora. Izleti se mogu rezervirati isključivo na mjestu odmora, kod djelatnika lokalne agencije CET koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Izleti se provode na njemačkom, engleskom ili slovenskom jeziku.

EgipatFakultativni izletiMediteran