Čokoladna čarolija u Opatiji & Rijeka Advent

Jednodnevni izlet autobusom
DATUM PUTOVANJA:  05.12.2021. /nedjelja/                 
GARANTIRANI POLAZAK

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 06:45 sati sa Autobusnog kolodvora Vrbovec. Vožnja visokopodnim autobusom u pravcu Karlovca, Gorskim kotarom do kraljice Kvarnera – OPATIJE. Upoznat ćemo OPATIJU, staru damu turizma, prošetati  šetnicom slavnih, duž LUNGO MARE, kroz parkove, promenadom, do plaža SLATINA do prvog hotela KVARNER koji je sagrađen  davne 1884. godine. Razgledajte VILLU ANGIOLINU s prekrasnim parkom i saznajte tko je od  slavnih i poznatih ljetovao u Opatiji kroz povijest do današnjih dana. Šećer na kraju godine Opatiji će donijeti novo izdanje Festivala čokolade. Bajkovita atmosfera adventski raskošno uređenog grada bit će sjajna kulisa za vrhunske slastice koje će se, ekskluzivno za 15. Festival čokolade, vratiti u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner. Svečana prigoda zahtijeva i svečani ambijent, pa će se tako jubilej najslađe opatijske manifestacije proslaviti pod slavnim kristalnim lusterima najstarijeg hrvatskog hotela. Posjetitelji sajma „Čokoladna čarolija“ moći će kušati neodoljive delicije dvadesetak domaćih i stranih proizvođača, ali i doživjeti još mnoga „slatka iznenađenja“ koja su pripremili organizatori.  Bit će to jedinstvena prilika za uživanje u unikatnim slasticama koje se, izuzev u specijaliziranim trgovinama prisutnih „craft“ čokolatera, mogu kupiti samo na ovom sajmu. Slobodno  vrijeme za šetnju, kavu, kupnju suvenira. Slijedi odlazak do RIJEKE – središta Primorsko goranske županije i Europske prijestolnice kulture 2020., grada šećera, čokolade, industrije i torpeda…Rijeka Advent u centru grada i Trsatskom kaštelu pružit će nam čaroliju koja nam je izuzetno potrebna, a svjetlosna dekoracija pružit će nam blagdanski ugođaj, unijet toplinu i svjetlot i proširiti pozitivnu energiju. Prigodna blagdanska glazba odjekivat će s gradskog razglasa i pružiti pravi adventski ugođaj! Od 17-19 sati moći ćete se fotografirati ispred Kućice Djeda Mraza ( sukladno epidemiološkim mjerama). Svatko tko se fotografira dobit će čestitku sa svojom fotografijim, te ponijeti dio blagdanske čarolije sa sobom. U dogovoreno vrijeme polazak prema kući. Putovanje uz zaustavljanja prema potrebama grupe. Planirani dolazak u mjesta polaska u večernjim satima.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 170,00 kn

Minimalan broj plativih putnika 35

 

CIJENA UKLJUČUJE
 • 1 dan – autobusom
 • prijevoz visokopodnim turističkim autobusom, troškove cestarina, parkiranja (klima,CD,DVD,.), osiguranje od nezgode u autobusu
 • voditelja puta na hrvatskom jeziku
 • lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku za Rijeku i Opatiju
 • osiguranje jamčevine paket aranžmana
 • osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
 • troškove organizacije putovanja, PDV
 CIJENA NE UKLJUČUJE ( doplate se mogu uključiti u cijenu aranžmana):
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda a nisu navedeni pod cijena aranžmana uključuje
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)

VAŽNE INFORMACIJE

 • U slučaju donošenja jedne od sljedećih mjera za putovanja unutar država članica Europske Unije za državljane Republike Hrvatske:
  – zabrane putovanja za državljane Republike Hrvatske u odabranu destinaciju,
  – bilo koja druga epidemiološka mjera od strane Stožera koja bi rezultirala nemogućnošću realizacije planiranog putovanja u odabranu destinaciju.
  Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 7 radnih dana od otkaza putovanja od strane agencije.
 • U slučaju otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Organizatora putovanja.
 • Sukladno preporukama HZJZ, molimo Vas da na izlet ponesete maske te da ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulazu u autobus, potrebno je dezinficirati ruke. Agencija će osigurati potrebne dezinficijense za ruke.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
 • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklmacije se neće uvažiti.
 • Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o mjestu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
 • Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja

Cijena je bazirana na 35 plativih aranžmana, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 48 sati prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH,http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Br. aranžmana: 290-MT

AdventBlagdani i praznici